17. ožujka 2011. u Vinkovcima održan je uvodni sastanak projekta ABCDE Posavina. Sastanku su nazočili predstavnici institucija koje sudjeluju u projektu, Energetskog instituta Hrvoje Požar, Sveučilišta u Banjoj Luci, Brčko distrikta, općina Šamac, Orašje, Odžak i Domaljevac-Šamac.

Na sastanku su prezentirane aktivnosti i zaduženja partnera te je definiran vremenski tijek te provedba aktivnosti u prvih šest mjeseci projekta.

U okviru sastanka prof. dr.sc. Gordana Đurić sa Sveučilišta u Banjoj Luci, župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić te ravnatelj Energetskog instituta Hrvoje Požar dr.sc. Goran Granić dali su izjave za novinare.

 

 

 

Program:


Projekt financira:

 

Novosti:

3. radionica za poljoprivrednike

U okviru projekta ABCDE Posavina, 20. srpnja 2012. godine u Vukovaru organizirat će se treća radionica za poljoprivrednike, a predmetna tema je planiranje i investicije za korištenje poljoprivredne biomase u energetske svrhe.
više »

Okrugli stol - 3. radionica za lokalnu upravu

U okviru projekta ABCDE Posavina, 27. lipnja 2012. godine u Brčkom organizirat će se Okrugli stol odnosno treća radionica za lokalnu upravu vezano uz izradu Zajedničkog akcijskog plana.
više »

2. radionica za poljoprivrednike i investitore

U okviru projekta ABCDE Posavina, 04. lipnja 2012. godine u Šamcu organizirat će se druga radionica za poljoprivrednike s naglaskom na proizvodnju i korištenje biogoriva.
više »

2. radionica za lokalnu upravu

20. travnja 2012. godine u Banja Luci organizirat će se druga radionica za lokalnu upravu s temom mogućnosti financiranja projekata korištenja bioplina.
više »

1. radionica za investitore

3. travnja 2012. godine u Vinkovcima organizirati će se radionica s temom proizvodnje i korištenja bioplina.
više »

Održan drugi sastanak projekta ABCDE Posavina

06. rujna 2011. godine, održan je drugi po redu sastanak partnera projekta. Sastanak je održan u odžačkom hotelu Euro.
više »

Arhiva novosti »

Partneri:

ABCDE Posavina  |   Zagreb, Savska cesta 163  |  P.P. 141  |  Tel: +385 1 6326 109  |  Fax: +385 1 6040 599  |  e-mail: dsasa@eihp.hr

 

 

This publication has been produced with the assistance of the EU. The contents of this publication are the sole responsibility of EIHP and can in no way be taken to reflect the views of the EU.